Beküldő: admin | 2018. 11. 28., sze – 09:34

Egyesületünkben fontos, hogy a döntéseket, szakmai irányokat minél szélesebb körben összegyűjtött vélemények, tapasztalatok alapján alakítsuk. Ebből következően, amikor a határidő és az elnökség kapacitása lehetővé teszi, formalizáltan is megkérdezzük tagjaink és a szakma véleményét.

Számítunk arra, hogy tagjaink és más kollégák is nagy számban fognak válaszolni, mert fontos, hogy minél többféle szempontot lássunk. A kitöltés anonim, személyhez intézményhez nem köthető módon, online történik.

 

Tartalmi fejlesztések

Téma / a kérdőív linkje Kitöltők Határidő
Információzz nyomtatásban! De hogyan? Bárki 2021. június 30.

 

Oktatás és kultúrpolitikai döntéshozás támogatása

Az egyesületünkhöz beérkező jogszabályvéleményezési felkéréseket tagjainkhoz körlevélben juttatjuk el. Azokra válaszként várjuk az észrevételeket.

A KTE felkérésre segíteni kívánja az EMMI Könyvtári és Levéltári Főosztályának könyvtárügyet, iskolai könyvtárügyet fejlesztő munkáját szakmai anyagok, javaslatok összeállításával. Ezekhez szeretnénk tájékozódni az iskolai könyvtárban dolgozó kollégák véleményéről, tapasztalatairól. Ennek megfelelően a jövőben több témában rövid kérdőívek kitöltését kérjük. 

Téma / a kérdőív linkje Határidő  
Iskolai könyvtári statisztika 2018. december 5.  
Iskolai könyvtárban dolgozók képzése, továbbképzése 2019. február 14.  

 

Szervezési témájú kérdések

Téma / a kérdőív linkje Kitöltők Határidő
KTE OK?? - tartalom, forma, időpont KTE tagok 2021. május 24.
Szakmai napok időpontja Bárki 2019. szeptember 25.

 

Iskolai könyvtárak a járvány idején